FÖRENINGEN

Styrelsen

Består av ordförande, vice ordförande och ledamöter samt en valberedare

Ordförande; Johan Bäck, vice ordförande; Fia Nordin och ledamöter; Sofie Ek, Annie Önnerdal, Jenny Westin, Sarah Frelin Ekvall och Catarina Lyckåsen

Styrelsens uppdrag

Huvuduppdraget är att ta tillvara på medlemmarnas intressen samt att utveckla verksamheten.

Styrelsen arbetar med att utveckla verksamheten enligt verksamhetsplanen. Föreningens prioriterade områden är barn och ungdomsverksamhet samt klubbens tävlingssatsning. Den långsiktiga planen är att kunna erbjuda våra medlemmar en möjlighet att utveckla sin padel och erbjuda en stark grund för de som vill satsa på tävlingsspel. Fokus skall vara på bredd både för ungdomar och vuxna och planerna skall vara långsiktiga.

Medlemskap

För att delta i föreningens verksamheter behöver du vara medlem

Föreningen erbjuder olika typer av medlemskap; Familj, junior, vuxen och veteran, välj det medlemskap som passar bäst. Ansökan och betalning av medlemskap sker i matchi. Medlemskapet gäller under ett kalenderår. Föreningen är medlem i Svenska Padelförbundet.

Verksamheten

Vision, verksamhetsidé och värdegrund.

Visionen är att fortsätta att utveckla padeln och föra sporten framåt. Verksamhetsidén är att utveckla padeln i Håbo kommun med omnejd, att bedriva en aktiv barn och ungdomsverksamhet samt att fostra och föra fram framgångsrika padelspelare.

Hitta och boka i din app

Ladda ner Matchi's app för att hitta aktiviteter, lediga tider och boka bana även när du är på språng.


iPhone Android